gassen voor de voedingsmiddelen industrie:  ALISOL™

NTG introduceert nieuwe lijn verpakkingsgassen

Alisol verpakkingsgassen

NTG / SOL Group is al jarenlang de specialist op het gebied van gastoepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Vanaf 1 januari 2011 beschikt NTG / SOL Group over een compleet nieuwe lijn enkelvoudige gassen en gasmengsels voor het verpakken van voedingsmiddelen (MAP).

Deze lijn verpakkingsgassen, met de naam ALISOL™, is ISO / FSSC 22000:2010 gecertificeerd.

ISO / FSSC 22000:2010 is de enige wereldwijd geaccepteerde voedselveiligheidsnorm. Het combineert 'the best of both worlds': concrete voedselveiligheid condities, gebaseerd op de basis hygiënevoorwaarden en de HACCP standaard van de Codex Alimentarius, en een effectief management van de beheersmaatregelen op basis van de kwaliteitsmanagementstandaard ISO 9001.

NTG / SOL Group is met het behalen van deze norm één van de koplopers in haar vakgebied.
ALISOL™ wordt geleverd in cilinders en cilinderpakketten.

Ook voor het ontwerp, levering en aanleg van genormeerde gasdistributiesystemen, levering van losse componenten zoals reduceerventielen en (rest) zuurstof meetapparatuur ten behoeve van Modified Atmosphere Packaging (MAP) kunt u bij NTG / SOL Group terecht.
Door het bieden van dit totaalpakket op het gebied van voedselveiligheid bent u verzekerd van een gesloten keten op het gebied van voedselveiligheid.

Voor meer informatie over Food Safety System Certification 22000:2010 kunt u kijken op www.fssc22000.com

Voor meer informatie over de ALISOL™ productlijn of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, nodigen wij u uit om contact opnemen met onze afdeling verkoop. Tijdens deze afspraak analyseert een van onze specialisten samen met u uw bedrijfsprocessen en bieden wij u de oplossing die bij u past.

Persoonlijk en servicegericht !